Jennifer Lopez, ook wel bekend als J-Lo, is een veelzijdige artiest die zowel in de muziek- als filmindustrie heeft geschitterd. Ze heeft een indrukwekkende filmografie opgebouwd met rollen die variëren van romantische komedies tot intense drama’s. Hier is een lijst van de top 10 Jennifer Lopez films.

10. U Turn (1997)

U Turn (1997) ORIGINAL TRAILER

In “U Turn” regisseert Oliver Stone deze misdaadthriller met Sean Penn en Jennifer Lopez. Het verhaal volgt een man (Penn) die naar Vegas gaat om een grote gokschuld af te betalen. Onderweg ontmoet hij een stel (Nick Nolte en Jennifer Lopez) die hem willen inhuren om elkaar te vermoorden.

9. Marry Me (2022)

Marry Me - Official Trailer [HD]

“Marry Me” is een romantische komedie waarin Jennifer Lopez een popster speelt die besluit te trouwen met een wiskundeleraar die tijdens een concert een “Marry Me” bord omhoog houdt.

8. Home (2015)

Home Official Trailer #1 (2015) - Jennifer Lopez, Rihanna Animated Movie HD

“Home” is een animatiefilm waarin een buitenaards wezen (Jim Parsons) bevriend raakt met mensen terwijl zijn ras probeert de mensheid op een “vriendelijke” manier over te nemen.

7. Antz (1998)


“Antz” is een animatiefilm waarin Jennifer Lopez haar stem leent aan een van de personages. De film vertelt het verhaal van een mierenkolonie waarin één mier probeert zich te verzetten tegen de totalitaire aard van zijn kolonie.

6. An Unfinished Life (2005)

An Unfinished Life | 'History Of Violence' (HD) - Jennifer Lopez, Morgan Freeman | 2005

“An Unfinished Life” is een familiedrama waarin Jennifer Lopez de rol speelt van Jean, een vrouw die veel tegenslagen kent en met haar jonge dochter intrekt bij haar eerder vervreemde schoonvader (Robert Redford).

5. The Cell (2000)

The Cell (2000) Trailer #1 | Movieclips Classic Trailers

“The Cell” is een sci-fi film waarin Jennifer Lopez een maatschappelijk werker speelt die de geest van een seriemoordenaar (Vincent D’Onofrio) betreedt om te leren over de verblijfplaats van zijn laatste slachtoffer.

4. My Family (1995)

hhttps://www.youtube.com/watch?v=wKC4vXbUmpE
“My Family” volgt drie generaties van een Mexicaans-Amerikaanse familie. Jennifer Lopez verschijnt in de flashbackscènes als de jonge versie van Maria Sanchez.

3. Out Of Sight (1998)

Out of Sight Official Trailer #1 - Ving Rhames Movie (1998) HD

“Out of Sight” is een misdaaddrama geregisseerd door Steven Soderbergh waarin Jennifer Lopez een U.S. Marshal speelt die wordt ontvoerd door een bankovervaller (George Clooney).

2. Selena (1997)

Selena (1997) Official Trailer - Jennifer Lopez, Edward James Olmos Movie HD

“Selena” is een biografisch muziekdrama waarin Jennifer Lopez de beroemde Tejano-zangeres Selena speelt, die de hitlijsten domineerde voordat ze tragisch werd vermoord op 23-jarige leeftijd.

1. Hustlers (2019)

Hustlers | Official Trailer [HD] | Own it Now on Digital HD, Blu-Ray & DVD

In “Hustlers” speelt Jennifer Lopez Ramona Vega, een exotische danseres in New York City die samen met haar vriendin Destiny (Constance Wu) een nieuwe oplichterij begint waarbij ze rijke mannen drogeren en geld van hun creditcards stelen.

FLIMFUN
© 2023 filmfun.nl