Gal Gadot heeft zich ontpopt als een van de meest dynamische en charismatische actrices van haar generatie, met rollen variërend van het iconische Wonder Woman tot een sluwe kunstdievegge in “Red Notice”. Haar veelzijdigheid en boeiende optredens maken elke film waarin ze speelt memorabel. Hieronder volgt een overzicht van de top 10 films en tv-shows met Gal Gadot, die haar capaciteiten als actrice en haar bijdrage aan de filmindustrie benadrukken.

10. Triple 9 (2016)

In “Triple 9” speelt Gadot Elena Vlaslov, de echtgenote van een Russische maffiabaas.

9. Heart of Stone (2023)

“Heart of Stone” ziet Gadot in de hoofdrol als Rachel Stone, een agent met de taak een krachtig kunstmatig intelligentiesysteem te beschermen.

8. Criminal (2016)

“Criminal” betrekt Gadot als Jill Pope, de echtgenote van een vermoorde CIA-agent wiens herinneringen worden overgezet naar een gevangene.

7. Keeping Up with the Joneses (2016)

In “Keeping Up with the Joneses” onthullen Gadot en haar film-echtgenoot zich als spionnen in een buitenwijk, wat leidt tot hilarische situaties.

6. Death on the Nile (2022)

Als Linnet Ridgeway-Doyle in “Death on the Nile” brengt Gadot mysterie en glamour in deze Agatha Christie detective.

5. Batman v Superman: Dawn of Justice (2016)

Gadot’s debuut als Wonder Woman in “Batman v Superman” zette haar op de kaart als een internationale actieheldin.

4. Zack Snyder’s Justice League (2021)

Als Wonder Woman voegt Gadot een laag van kracht en compassie toe aan “Zack Snyder’s Justice League”, waarbij haar heldendaden en leiderschap centraal staan.
hhttps://www.youtube.com/watch?v=ui37YKQ9AC4

3. Wonder Woman (2017)

“Wonder Woman” markeerde Gadot’s opkomst als een wereldwijde ster, haar vertolking van Diana Prince toont zowel kracht als mededogen, en inspireerde kijkers over de hele wereld.

2. Fast & Furious (2009)

Als Gisele Yashar in de “Fast & Furious” franchise, toonde Gadot haar vaardigheden in actiescènes en werd ze een fanfavoriet.

1. Red Notice (2021)

In “Red Notice” speelt Gadot een charismatische en gevaarlijke kunstdievegge. Haar dynamiek met tegenspelers Dwayne Johnson en Ryan Reynolds maakt dit een onvergetelijke actiekomedie.

FLIMFUN
© 2024 filmfun.nl