Sandra Bullock, een van de meest geliefde actrices van Hollywood, heeft in de loop van haar carrière een indrukwekkende reeks rollen op haar naam staan. Van romantische komedies tot intense drama’s, Bullock heeft keer op keer bewezen dat ze een veelzijdig talent is. Hier is een lijst van de top 10 beste Sandra Bullock films .

10. The Heat (2013)

The Heat | Official Trailer [HD] | 20th Century FOX

In “The Heat” werkt Bullock samen met Melissa McCarthy in deze komische actiefilm. Bullock speelt een arrogante FBI-agent die gedwongen wordt samen te werken met een luidruchtige politieagent uit Boston (McCarthy) om een lokale gangster neer te halen.

9. While You Were Sleeping (1995)

While You Were Sleeping (1995) Trailer #1 | Movieclips Classic Trailers

In deze romantische komedie speelt Bullock Lucy, een medewerker van het openbaar vervoer in Chicago die verliefd wordt op een man in coma, terwijl zijn familie denkt dat zij zijn verloofde is.

8. The Blind Side (2009)

The Blind Side (2009) Official Trailer - Sandra Bullock, Tim McGraw Movie HD

Bullock won een Academy Award voor haar vertolking van Leigh Anne Tuohy, een welgestelde vrouw die een dakloze tiener opneemt en hem helpt zijn potentieel te bereiken, zowel academisch als op het voetbalveld.

7. Crash (2005)

CRASH - Trailer - (2004)

In deze ensemblefilm speelt Bullock Jean, een vrouw wiens leven verandert na een auto-ongeluk in Los Angeles, wat leidt tot een reeks gebeurtenissen die de levens van verschillende mensen met elkaar verbindt.

6. A Time to Kill (1996)

A Time To Kill Trailer

Bullock levert een sterke prestatie in dit misdaaddrama als Ellen Roark, een rechtenstudent die helpt bij de verdediging van een zwarte vader die wraak neemt op de mannen die zijn jonge dochter hebben verkracht.

5. Miss Congeniality (2000)

Miss Congeniality (2000) Official Trailer - Sandra Bullock Comedy HD

Bullock schittert als Gracie Hart, een FBI-agent die undercover gaat als deelnemer aan een schoonheidswedstrijd om een terroristische aanslag te voorkomen.

4. The Proposal (2009)

The Proposal (2009) Official Trailer

In deze romantische komedie speelt Bullock een Canadese uitgever die dreigt te worden gedeporteerd, tenzij ze trouwt met haar Amerikaanse assistent, gespeeld door Ryan Reynolds.

3. Two Weeks Notice (2002)

Two Weeks Notice (2002) Official Trailer - Hugh Grant, Sandra Bullock Movie HD

Bullock en Hugh Grant schitteren in deze romantische komedie waarin zij een milieuadvocaat speelt die haar ontslag indient bij haar rijke baas, maar dan beseft dat ze gevoelens voor hem heeft.

2. Speed (1994)

Speed (1994) Trailer #1 | Movieclips Classic Trailers

De film die Sandra Bullock tot een ster maakte. Ze speelt Annie Porter, een passagier op een bus die zal ontploffen als hij onder de 50 mph gaat, en moet samenwerken met een politieagent, gespeeld door Keanu Reeves, om de dag te redden.

1. Gravity (2013)

Gravity - Official Main Trailer [2K HD]

In deze baanbrekende sciencefictionfilm speelt Bullock Dr. Ryan Stone, een medisch ingenieur die vastzit in de ruimte na een ongeluk en moet vechten om te overleven. Haar vertolking leverde haar een tweede Oscar-nominatie op.

FLIMFUN
© 2023 filmfun.nl