Lindsay Lohan was ooit een van de meest spraakmakende jonge actrices van de vroege jaren 2000, bekend om haar rollen in films die varieerden van kinderster tot een bonafide box office sensatie. Haar filmografie laat een indrukwekkende groei zien, van kindsterretje tot een gerespecteerde actrice. Ondanks een aantal uitdagingen in haar carrière, heeft Lohan’s recente werk, inclusief een tweefilmdeal met Netflix, getoond dat ze nog steeds een zeer gevraagde actrice is. Hieronder volgt een lijst van de top 10 films van Lindsay Lohan.

10. Life-Size (2000)

Een tv-film waarin Lohan’s personage per ongeluk haar pop tot leven brengt, waarbij Tyra Banks de pop speelt.

9. Machete (2010)

In deze film speelt Lohan een uitgesproken sociale vlinder, wat een grote afwijking was van haar eerdere rollen, en toonde haar bereidheid om diverse personages te verkennen.

8. Get A Clue (2002)

Als tienerdetective in deze Disney Channel Original Movie, toonde Lohan haar vaardigheden in een lichtere, komische rol.

7. Just My Luck (2006)

Een romantische komedie waarin Lohan een gelukkig meisje speelt wiens leven verandert na het kussen van een vreemdeling.

6. Herbie Fully Loaded (2005)

Als een jonge vrouw die droomt van NASCAR-racen en een magische auto krijgt.

5. Falling For Christmas (2022)

Deze Netflix original markeerde Lohan’s terugkeer naar film en herinnerde kijkers eraan waarom ze van haar hielden als de ultieme ster van de jaren 2000.

4. Confessions Of A Teenage Drama Queen (2004)

Als een tiener die ervan droomt een beroemde actrice te worden, toonde Lohan haar natuurlijke flair voor drama en komedie in deze ondergewaardeerde film.

3. The Parent Trap (1998)

De dubbelrol van Lohan als tweelingzusjes in “The Parent Trap” was een tour de force die haar als een getalenteerde jonge actrice op de kaart zette.

2. Freaky Friday (2003)

De chemie tussen Jamie Lee Curtis en Lohan in deze lichaamswisselkomedie was onbetwistbaar, waarbij Lohan opnieuw haar veelzijdigheid als actrice bewees.
https://www.youtube.com/watch?v=UShtvCen6So

1. Mean Girls (2004)

“Mean Girls”, geschreven door Tina Fey en met Lohan in de hoofdrol, werd een cultureel fenomeen en blijft een van de meest iconische tienerfilms.

FLIMFUN
© 2024 filmfun.nl