Ansel Elgort heeft zich snel gevestigd als een van Hollywood’s meest veelbelovende jonge acteurs, met een reeks indrukwekkende rollen in diverse films. Hier is een overzicht van zijn top 10 beste films.

10. Allegiant (2016)

In dit derde deel van de Divergent-serie keert Elgort terug als Caleb, de broer van hoofdpersonage Tris. Ondanks de lage score op Rotten Tomatoes, blijft de film een essentieel onderdeel van de serie.

9. The Goldfinch (2019)

Gebaseerd op de Pulitzer-prijs winnende roman, speelt Elgort Theo Decker, wiens leven op zijn kop wordt gezet na een tragedie. De film kreeg gemengde kritieken, maar Elgort’s prestatie werd geprezen.

8. Insurgent (2015)

In het tweede deel van de Divergent-serie speelt Elgort opnieuw Caleb, die een grotere rol krijgt in de voortdurende strijd tegen het autoritaire regime.

7. Men, Women & Children (2014)

Deze film onderzoekt de impact van internet op relaties, waarbij Elgort de rol speelt van een depressieve tiener die troost vindt in een online relatie.

6. Divergent (2014)

Elgort maakte zijn grote doorbraak in deze dystopische thriller als Caleb, de broer van Tris, die moet kiezen tussen zijn familie en zijn waarden.

5. Carrie (2013)

In deze remake van de klassieke horrorfilm speelt Elgort Tommy Ross, de sympathieke date van Carrie op het noodlottige schoolbal.

4. Paper Towns (2015)

Hoewel Elgort slechts een kleine cameo heeft in deze film, is het vermeldenswaard vanwege zijn connectie met de populaire John Green-adaptaties.

3. Jonathan (2018)

In deze unieke sci-fi film speelt Elgort Jonathan en John, twee broers die hetzelfde lichaam delen maar verschillende levens leiden.

2. The Fault in Our Stars (2014)

Elgort stal harten als Augustus Waters in deze aangrijpende tienerromance, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van John Green.

1. Baby Driver (2017)

Met een score van 93% op Rotten Tomatoes, staat deze actievolle heistfilm bovenaan de lijst. Elgort schittert als Baby, een getalenteerde jonge vluchtautochauffeur.

FLIMFUN
© 2024 filmfun.nl