2023 blijkt een geweldig jaar te zijn voor komediefilms. Met enkele van de grootste sterren van Hollywood die hun nieuwe grappige films promoten, kunnen we dit jaar veel lachen en entertainment verwachten. Van romantische komedies tot hilarische horrorfilms, er is voor elk wat wils. Laten we eens kijken naar de top 5 komediefilms van 2023:

1. No Hard Feelings

NO HARD FEELINGS – Official Red Band Trailer (HD)

Aan de rand van het verliezen van haar ouderlijk huis, stemt een wanhopige vrouw (Jennifer Lawrence) ermee in om uit te gaan met de introverte en onhandige 19-jarige zoon van een rijk stel. Hij blijkt echter meer een uitdaging dan ze had verwacht.

2. Champions

CHAMPIONS - Official Trailer [HD] - Only In Theaters March 10

Een voormalige basketbalcoach (Woody Harrelson) uit de minor league krijgt een gerechtelijk bevel om een team van spelers met verstandelijke beperkingen te beheren. Ondanks zijn twijfels realiseert hij zich al snel dat ze samen verder kunnen gaan dan ze ooit hadden gedacht.

3. Operation Fortune: Ruse de Guerre

Operation Fortune: Ruse de guerre | Official Trailer | Coming Soon

De elite spion Orson Fortune ( Jason Statham) moet een dodelijke nieuwe wapentechnologie opsporen en stoppen die in handen is van miljardair wapenhandelaar Greg Simmonds.

4. Murder Mystery 2

Murder Mystery 2 | Official Trailer | Netflix

Nu privédetectives die hun eigen bureau lanceren, bevinden Nick en Audrey Spitz zich in het centrum van een internationaal onderzoek wanneer een vriend wordt ontvoerd. Wederom met Adam Sandler en Jennifer Aniston.

5. The Out-Laws

The Out-Laws | Official Trailer | Netflix

Owen Browning is een rechtschapen bankmanager die op het punt staat te trouwen met de liefde van zijn leven, Parker. Wanneer zijn bank wordt overvallen door de Ghost Bandits tijdens zijn trouwweek, gelooft hij dat zijn toekomstige schoonfamilie die net in de stad is aangekomen de beruchte outlaws zijn.

6. Barbie

Barbie | Main Trailer

Barbie en Ken beleven de tijd van hun leven in de kleurrijke en schijnbaar perfecte wereld van Barbie Land. Echter, wanneer ze de kans krijgen om naar de echte wereld te gaan, ontdekken ze al snel de vreugde en gevaren van het leven onder de mensen.

7. Cocaine Bear

Cocaine Bear | Official Trailer [HD]

Een bonte groep van politieagenten, criminelen, toeristen en tieners komt samen in een bos in Georgia nadat een 500-pond zwarte beer een grote hoeveelheid cocaïne inslikt en op een door drugs aangedreven razernij gaat.

8. The Super Mario Bros. Movie

The Super Mario Bros. Movie | Official Trailer

Mario en Luigi gaan op een wervelend avontuur door het Mushroom Kingdom, waarbij ze zich verenigen met een reeks bekende personages om Bowser te verslaan.

9. Joy Ride

Joy Ride (2023) Official Red Band Trailer - Ashley Park, Sherry Cola, Stephanie Hsu, Sabrina Wu

Wanneer Audrey’s zakenreis naar Azië misgaat, roept ze de hulp in van Lolo, haar jeugdvriendin, Kat, een vriendin van de universiteit, en Deadeye, Lolo’s excentrieke neef. Hun epische, ongeremde ervaring wordt een reis van binding, vriendschap, erbij horen en wilde uitspattingen die de universele waarheid onthullen van wat het betekent om te weten en lief te hebben wie je bent.

10. Renfield

Renfield | Official Trailer

Renfield, de gekwelde assistent van zijn narcistische baas, Dracula, wordt gedwongen om prooi voor zijn meester te vinden en zijn elk bevel op te volgen. Echter, na eeuwen van dienstbaarheid, is hij klaar om te zien of er een leven is buiten de schaduw van de Prins der Duisternis.

11. When You Finish Saving the World

When You Finish Saving The World | Official Trailer HD | A24

Jesse Eisenberg levert een hartverwarmende dramedy die zowel herkenbaar als frustrerend is vanwege de herkenbaarheid. Julianne Moore en Finn Wolfhard leveren beide sterke prestaties die je aan het lachen maken.

12. You Hurt My Feelings

You Hurt My Feelings | Official Trailer HD | A24

Het langdurige huwelijk van een romanschrijfster wordt plotseling op zijn kop gezet wanneer ze de eerlijke reactie van haar man op haar laatste boek opvangt.

13. About My Father

About My Father (2023) Official Trailer – Sebastian Maniscalco, Robert De Niro, Leslie Bibb

Aangemoedigd door zijn verloofde brengen een man en zijn vader het weekend door bij haar rijke en uiterst excentrieke familie. De bijeenkomst ontwikkelt zich al snel tot een cultuurschok, waardoor vader en zoon de ware betekenis van familie ontdekken.

14. Prom Pact

Prom Pact | Official Trailer | Disney+

Het is het hoogtepunt van het prom-seizoen, maar de middelbare scholier Mandy Yang heeft haar zinnen gezet op één doel: naar Harvard gaan. Wanneer ze erachter komt dat ze is uitgesteld, is ze vastbesloten om alles te doen wat ze kan om van de wachtlijst af te komen, zelfs als dat betekent dat ze de enige persoon moet vragen die alles vertegenwoordigt wat ze verafschuwt, de all-star jock Graham Lansing, wiens vader een machtige senator en Harvard-alumnus is.

15. House Party

HOUSE PARTY Trailer (2023)

De film brengt alle plezier en streken van het origineel uit de jaren ’90 terug. Dit keer spelen Tosin Cole en Jacob Latimore de hoofdrollen terwijl ze samenzweren om een knalfeest te geven in het landhuis van LeBron James.

Deze komediefilms 2023 bieden een mix van humor, romantiek en avontuur, waardoor 2023 een gedenkwaardig jaar is voor filmliefhebbers. Of je nu houdt van lachwekkende situaties, romantische verwikkelingen of hilarische plotwendingen, deze films hebben voor elk wat wils.

FLIMFUN
© 2023 filmfun.nl