Millie Bobby Brown, bekend geworden door haar doorbraakrol in de sci-fi horrorserie “Stranger Things”, heeft op jonge leeftijd al enkele fantastische optredens geleverd. Hier is een overzicht van de beste films van Millie Bobby Brown, gerangschikt van haar eerste significante verschijningen tot haar meest recente successen, die haar talent en veelzijdigheid als actrice laten zien.

4. Godzilla: King of The Monsters (2019)

Dit was Millie Bobby Brown’s eerste grote verschijning in de Godzilla-franchise als Madison Russel. Het markeert ook haar filmdebuut. De actrice speelt de rol van een wetenschapper’s dochter, die ontvoerd wordt door eco-terroristen. Ze levert een opmerkelijke prestatie in de film.

3. Godzilla vs Kong (2021)

In “Godzilla vs Kong”, het vervolg op “Godzilla: King of the Monsters”, speelt Brown opnieuw Madison Russel. Hoewel haar rol in deze film minder centraal staat dan in de film uit 2019, maakt haar uitzonderlijke optreden indruk op het publiek.

2. Enola Holmes 1 & 2 (2020 & 2022)

De “Enola Holmes”-films, waarin Millie Bobby Brown de jongere zus van Sherlock Holmes speelt, hebben zowel kritische als publieke lof ontvangen. De films, die de avonturen van de tienerdetective volgen, hebben positieve recensies gekregen en stonden bovenaan de kijkcijferlijsten in veel landen. Een derde film is momenteel in ontwikkeling bij Netflix.

https://www.youtube.com/watch?v=hu5QNaR8OqA

1. Intruders (2014)

“Intruders”, een minder bekend werk van Millie Bobby Brown, is een BBC-drama waarin Brown op tienjarige leeftijd een belangrijke rol speelde. Het is gebaseerd op de roman “The Intruders” van Michael Marshall Smith en bestaat uit acht afleveringen.

FLIMFUN
© 2024 filmfun.nl