Pamela Anderson, een icoon van de jaren ’90, bekend van haar rol als CJ Parker in “Baywatch” en haar sensationele verschijningen in Playboy, heeft een divers scala aan rollen op haar naam staan die haar veelzijdigheid als actrice tonen. Van actievolle tv-series tot komediefilms en zelfs geanimeerde shows, Anderson heeft haar publiek vermaakt met zowel haar acteerprestaties als haar onmiskenbare charme. Hier is een overzicht van de top 10 films en tv-series van Pamela Anderson, waarin haar talent en bijdrage aan de entertainmentindustrie worden benadrukt, inclusief links naar de trailers voor elke film of serie waar beschikbaar.

10. Scary Movie 3 (2003)

In “Scary Movie 3” maken Pamela Anderson en Jenny McCarthy zichzelf op hilarische wijze belachelijk, met grappen over Anderson’s sextape en hun beroemde lichaamsdelen.

9. Home Improvement (1991–1993)

In “Home Improvement” speelde Anderson “Lisa the Tool Time Girl”, een rol die haar een vroege bekendheid gaf op televisie.

8. Stripperella (2003–2004)

In deze geanimeerde serie, gecreëerd door Stan Lee, vertolkt Anderson de stem van Stripperella, een stripper die ‘s nachts een superheld is.

7. V.I.P. (1998–2002)

Na “Baywatch” schitterde Anderson in “V.I.P.” als Vallery Irons, een bodyguard in deze actievolle tv-serie.

6. Snapdragon (1993)

In “Snapdragon” speelt Anderson Felicity, een vrouw die in haar dromen haar geliefde vermoordt. Deze soft-erotische thriller was een van haar eerste filmrollen.

5. Raw Justice (1994)

In “Raw Justice” speelt Anderson een prostituee die getuige is van een moord, waarbij haar rol voornamelijk draait om haar fysieke verschijning.

4. Barb Wire (1996)

“Barb Wire”, een film gebaseerd op een comic, toont Anderson als een stoere bar-eigenaresse in een dystopische toekomst. Ondanks negatieve recensies, blijft haar rol memorabel.

3. Borat (2006)

Anderson’s cameo in “Borat” als het object van Borat’s obsessie toont haar bereidheid om mee te spelen met de humor van de film.

2. Pam and Tommy Lee – Stolen Honeymoon (1998)

Hoewel geen traditionele film of serie, had de lek van haar privé-sextape met Tommy Lee een enorme impact op haar carrière en de cultuur.

1. Baywatch (1992–1997)

Als CJ Parker in “Baywatch” werd Anderson een internationaal symbool van de jaren ’90, bekend om haar iconische slow-motion rennen over het strand.

FLIMFUN
© 2024 filmfun.nl