In 2023 zagen we een overvloed aan superheldenfilms die de bioscopen domineerden. Van interdimensionale avonturen tot epische gevechten in de ruimte, het jaar bood een rijke mix van verhalen die zowel critici als het algemene publiek boeiden. Laten we een kijkje nemen naar de top 7 superheldenfilms van het jaar, gerangschikt volgens Rotten Tomatoes.

1. Spider-Man: Across the Spider-Verse

SPIDER-MAN: ACROSS THE SPIDER-VERSE - Official Trailer #2 (HD)

In deze spannende voortzetting van het Spider-Man-universum worden kijkers meegenomen op een interdimensionale reis waarin verschillende Spider-Personages uit verschillende universums samenkomen. De film, die zowel door critici als door het publiek wordt geprezen, biedt een unieke draai aan het bekende Spider-Man-verhaal.

2. Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem | Official Trailer (2023 Movie) - Seth Rogen

De geliefde Teenage Mutant Ninja Turtles zijn terug in actie! In deze film worden de Turtles geconfronteerd met een nieuw kwaad dat hun stad bedreigt. Met hun kenmerkende humor en vechtvaardigheden moeten ze samenwerken om de dag te redden.

3. Guardians of the Galaxy Vol. 3

Marvel Studios’ Guardians of the Galaxy Vol. 3 | Official Trailer

De Guardians zijn terug voor een nieuw avontuur in de ruimte. Met hun kenmerkende humor, hartverwarmende momenten en epische gevechten, is deze film een must-see voor zowel fans van de serie als nieuwe kijkers.

4. Blue Beetle

BLUE BEETLE | OFFICIAL FINAL TRAILER

De introductie van een nieuwe superheld, Blue Beetle, in het DC-universum. Deze film volgt het verhaal van een jonge held die worstelt met zijn nieuwe krachten en de verantwoordelijkheden die daarbij horen.

5. The Flash

THE FLASH - FINAL TRAILER

Barry Allen, beter bekend als The Flash, keert terug in deze actievolle film. Met zijn supersnelle vaardigheden moet hij de tijdlijn beschermen tegen bedreigingen die zowel zijn wereld als het multiversum kunnen vernietigen.

6. Shazam: Fury of the Gods

SHAZAM! FURY OF THE GODS - Official Trailer 1

De jonge held Shazam wordt opnieuw geconfronteerd met krachtige vijanden. Terwijl hij leert omgaan met zijn krachten, moet hij ook de wereld beschermen tegen de woede van de goden.

7. Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Marvel Studios’ Ant-Man and The Wasp: Quantumania | Official Trailer

In dit vervolg duiken Ant-Man en the Wasp dieper in het Quantum Realm, waar ze worden geconfronteerd met nieuwe uitdagingen en vijanden. Terwijl ze de mysteries van dit rijk ontrafelen, moeten ze ook de wereld beschermen tegen dreigende gevaren.

FLIMFUN
© 2023 filmfun.nl