2023 was een jaar vol cinematografische hoogtepunten, maar zoals altijd waren er ook enkele missers. Hier zijn enkele films die volgens het publiek niet aan de verwachtingen voldeden:

1. Winnie-the-Pooh: Blood and Honey

Winnie the Pooh: Blood and Honey Trailer #1 (2023)

Een duistere wending op een kinderfavoriet, waarin Winnie-the-Pooh en Piglet veranderen in wilde, bloeddorstige wezens die Christopher Robin en een groep jonge vrouwen terroriseren in een afgelegen huis.

2. The Tutor

THE TUTOR Official Trailer (2023)

Een verontrustend verhaal waarin een tutor de obsessie wordt van zijn student, die dreigt zijn donkerste geheimen te onthullen, wat leidt tot een reeks onverwachte gebeurtenissen in een afgelegen landhuis.

3. Marlowe

MARLOWE | Official Trailer | Only In Theatres - February 15

Detective Phillip Marlowe raakt verstrikt in een mysterieus web van intriges in Bay City, Californië, wanneer een mooie blonde hem inhuurt om haar voormalige geliefde op te sporen.

4. The Devil Conspiracy

THE DEVIL CONSPIRACY Official Trailer (2023)

Een duistere film waarin een machtig biotechnologiebedrijf de meest invloedrijke mensen uit de geschiedenis kloont. Wanneer een groep satanisten de lijkwade van Turijn steelt, wordt het ultieme offer aan de duivel voorbereid.

5. The Son

THE SON | Official Trailer (2022)

Een zwaar dramatische film die de kijker meeneemt in de eindeloze ellende van zijn personages, waarbij een vader probeert om te gaan met de problemen van zijn tienerzoon.

6. Shotgun Wedding

Shotgun Wedding - Official Trailer | Prime Video

Wat een vreugdevolle gelegenheid had moeten zijn, verandert in een nachtmerrie wanneer Darcy en Tom’s bestemmingshuwelijk wordt verstoord door gewapende mannen die iedereen gijzelen.

7. Teen Wolf: The Movie

Teen Wolf: The Movie | Teaser Trailer | Paramount+

Wanneer een angstaanjagend kwaad opduikt, klinkt het gehuil van de wolven opnieuw. Alleen een weerwolf zoals Scott McCall kan zowel nieuwe bondgenoten verzamelen als vertrouwde vrienden herenigen om terug te vechten tegen wat mogelijk de krachtigste en dodelijkste vijand zou kunnen zijn.

8. Your Place or Mine

Your Place Or Mine | Official Trailer | Netflix

Debbie en Peter zijn beste vrienden en totale tegenpolen. Ze verlangt naar routine met haar zoon in LA, terwijl hij gedijt op verandering in NY. Wanneer ze een week lang van huis en leven wisselen, ontdekken ze dat wat ze denken te willen misschien niet is wat ze echt nodig hebben.

10. My Big Fat Greek Wedding 3

MY BIG FAT GREEK WEDDING 3 - Official Trailer [HD] - Only In Theaters September 8

Leden van de Portokalos-familie herenigen zich in Griekenland voor een hilarische en hartverwarmende reis vol liefde, wendingen en bochten.

FLIMFUN
© 2023 filmfun.nl